Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace

Recepty 

Recepty, které používám jsou několikrát odzkoušené. Spoustu receptů jsem si poupravila sama, některé jsou od babiček a také od kamarádek. 

Na všechny dorty a cukroví používám kvalitní suroviny. Krémy a drobné cukroví jsou vždy z másla, nikoliv z náhražek.​ 

Do dortů lze přidat ovoce. A to buď čerstvé tzv. sezónní ovoce (jahody, rybíz, ostružiny,...) nebo kompotované (ananas, naložené višně, mandarinky,...). K pomazání korpusu také využívám domácí marmelády, které si sama zavařím. 

 

Dortové korpusy:

  • čokoládové
  • vanilkové
  • ořechové
  • popř. na přání jiný korpus

 

Krémy:

  • vanilkový
  • čokoládový
  • nugátový

 

Potahovací hmota:

Potahovací hmotu používám Smartflex Velvet. Dobře se s ní pracuje, je pružná a voní po mandlích.